dilluns, 28 d’octubre del 2013

JOSEP ARDILA SERÀ EL NOU REGIDOR DE L'ENTESA

En el proper ple de l’Ajuntament de Montblanc es farà efectiva la renuncia de Matias Vives com a regidor de l’Ajuntament de Montblanc. El seu loc l’ocuparà Josep Ardila i Ardila , número 3 de la llista de l’Entesa a les passades eleccions municipals. 

“Pepe” Ardila és soci i treballador de l'empresa Tapimont i una persona molt arrelada a la vida associativa de Montblanc . Actualment és el cap de colla del Ball de Bastons de Montblanc i va ser el primer president de l'Associació Esportiva Montblanc. És una persona amb voluntat de servei i que no li espanta la feina, per aquest motiu estem segurs que serà un bon regidor.

Josep Ardila prendrà oficialment posessió de càrrec quan la Junta electoral trameti la seva acta com a regidor. De moment, està coneixent les tasques que li seran encomanades com a regidor i el personal de l’Ajuntament. Josep Ardila serà el nou regidor responsable de la Brigada municipal  i formarà part de l'àrea d'assistència al territori, de la qual en depenen urbanisme, medi ambient, llicències, patrimoni, projectes, brigada, xarxa i edificis.